Hledat v názvu receptu

Hledat v ingrediencích

Recepty, které obsahují: Zaječí maso

Zajíc cibuláč

Potřebné ingredience: Kýta a hřbet z jednoho zajíce, 80 g slaniny, 80 g másla, 34 cibule, sůl, několik kuliček pepře a nového koření, 12 kuličky jalovce, špetka tymiánu, kousek bobkového listu, 1 lžička octa,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zadělávaný zajíc, nebo divoký králík ¨Lepre in salmi¨.

Potřebné ingredience: 1 zajíc asi 1.5kg, sůl a pepř, mouka, 3 lžíce olivového oleje, 50g másla, 1 lžíce rajčatové pasty, Marináda:, 1 cibule, 1 mrkev, 1 stonek řapíkatého celeru (může být kousek běžného celeru), 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, 6 jalovčinek, 10 celých pepřů, 1 snítka tymiánu (nebo usušeného), 1 snítka rozmarýnu (nebo sušeného), 6 lístků šalvěje (nebo sušené), 1 lahev Chianti vína, nebo podobného, červeného
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Králičí nebo zaječí medajlonky

Potřebné ingredience: králičí nebo zaječí svíčková cibule, olej olivový, pepř, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Prabábin sekaný zaječí předek.

Potřebné ingredience: 1 předek zajíce, 1/2 kg vepřového bůčku, 100g housky, 10g másla, 30g cibule, 4 zrnka tlučeného pepře, sůl, z 1 citronu strouhanou kůru i šťávu, 2 sardele, 10g másla, 5g kaparů (nemusí být), 70g slaniny, 2 vejce, 80g strouhanky, 1/2 bílku, 30g slaniny na ozdobu, masový vývar, nebo voda, 50g másla, 1/8l červeného vína, nebo 1/8l kyselé smatany,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zaječí roláda v listovém těstě

Potřebné ingredience: 2 vykostěné filety ze zaječího hřbetu, 2 lžíce oleje, 1 lžíce citronové šťávy, po 1/2 lžičce drhnutého tymiánu a rozmarýnu, 40 g másla, sůl, pepř, 450 g mraženého listového těsta, 250 g žampionů, 2 lžíce sekaných pistácii nebo mandlí, 2 lžíce sekané petrželky, 30 ml brandy
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Sekaná pečeně nadivoko

Potřebné ingredience: 350 g masa ze zvěřiny zaječí, srnčí, jelení, 250 g vepřového masa, 250 g uzeného bůčku, sůl, 1 karotka, 1/2 petržele, 1/4 celeru, 1 cibule, 5 6 zrnek pepře, 3 zrnka nového koření, 4 zrnka jalovce, 2 žemle, 1/8 l mléka, vývar z masoxu, 3 stroužky česneku, 2 3 vejce, kousek citronové kůry, muškátový oříšek, petrželová nať, 1 2 PL oleje, strouhanka dle potřeby.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zaječí hřbet s játry

Potřebné ingredience: 600 g zaječího hřbetu, 100 g zaječích jater, 100 g cibule, 60 g slaniny, 30 g másla, 2 dl červeného přírodního vína, 34 zrnka celého pepře, ocet, sůl, 1 kostka masoxu
Číst celý recept na: bezvarecepty.com/cla... >>>

Marinovaný zajíc

Potřebné ingredience: 3 láhve pivo, 60 g slanina, mletý černý pepř, 4 dl vývar, 1 šálek smetana, 1 ks zajíc, sůl, 80 g máslo
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/ma... >>>

Pepřový zajíc, nebo králík Hasenpfeffer.

Potřebné ingredience: 100 g slaniny posekané na kostky, 5 šalotek, nebo 1 cibule posekaná, 1 zajíc, nebo králík asi 1.5 naporcovaný, sůl a pepř podle chuti, 8 lžic hladké mouky, 2 stroužky česneku, utřené, 1 citron nakrájený na 7 mm plátky, 4 lžíce brandy, nebo Gin, 250 ml suchého červeného vína, 1 snítka tymiánu, nebo 1/2 lžičky sušeného, 1 snítka rozmarýnu, nebo 1 lžička sušeného, 4 bobulky nového koření, 2 celé hřebíčky, 1 bobkový list, 4 jalovčinky, 1 lžíce rybízového džemu, 350 ml kuřecího vývaru, beurre manié (1 lžíce másla + 4 lžíce mouky), ,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zajíc na smetaně

Potřebné ingredience: 1 zadní část zajíce, 3 lžíce oleje, 50 g másla, 30 g slaniny, 100 g kořenové zeleniny, 1 cibule, 200 ml mléka, 100 ml smetany, 60 g hladké mouky, 1 lžička cukru, šťáva z 1/2 citronu, hořčice, ocet, divoké koření, bílé víno, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Králík (zajíc) na černo

Potřebné ingredience: předek králíka (lepší je zajíc, ale ty už se dnes nekoupí), bobkový list, celý pepř, nové koření, tymián, máslo a mouka na jíšku, strouhaný perník na zahuštění, sůl, cukr, ocet, cibulka
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Zaječí hřbet s hruškami

Potřebné ingredience: 1 zaječí hřbet,
Číst celý recept na: www.ceskahospodynka.... >>>

Brambůrky se zakyslou smetanou a kaviárem.

Potřebné ingredience: Na 30ks, 30 malých nových, nebo salátových brambůrek, 200g zakyslé smetany, 1 lžice čerstvé petrželky, kopru, nebo pažitky, kaviár, může být nepravý z lososa, hranáče/mořského zajíce atd. včetně ruského pravého kaviáru (z Běluhy mořské, Sevrugy, Osetr atd.), z různých druhů Jesetera, mořská sůl a čerstvě pomletý černý pepř (pozor se solí, kaviár je v ní většinou naložený), snítky kopru na ozdobu,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Francouzská paštika s kouskem divočiny Terrine De Gibier.

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 350 g slaniny nakrájené na tenké plátky, 500 g divočiny (zajíc, jelení, dančí, divočák, bažant), 120 g nevařené šunky nakrájené na kostičky, 120 g vepřového syrového tuku na tenké pláty nakrájeného, 4 lžíce brandy, 4 lžíce vína Madeira, 4 stroužky česneku posekané, 1 malá cibule na jemno posekaná , 2 hnědé šalotky na jemno posekané, 1 bobkový list, 1/2 lžičky pomletého nového koření, špetka pomletých hřebíčků, špetka pomletého muškátového oříšku, sůl a čerstvě pomletý bílý, nebo černý pepř, 500 g pomletého vepřového masa (1:1 tučné s libovým), 1 vejce, Tmelící pasta:, 90 g mouky, 23 lžíce vody,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zaječí roláda nadívaná

Potřebné ingredience: 2 zaječí hřbety, 1 lžíce oleje, 1 nakrájená cibule a mrkev, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 200 ml bílého vína, sůl, pepř, 80 g vepřového masa, 80 ml smetany, 2 kostky ledu, 1 svazeček bazalky příp. 1 vepřová síťka, trochu smetany na omáčku
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zaječí filátka podomácku od A. Dumase st. (pro Střelce)

Potřebné ingredience: 8 filátek nakrájených z marinovaného a odleželého zaječího hřbetu, nadrobno nasekané zaječí kosti, 1 PL oleje, 1 PL drobně rozkrájené mrkve, 1 PL na malé kostičky nakrájeného celeru, 3 PL jemně krájené cibulky, 1 ČL rajčatového protlaku, 1/2 l bílého vína, 1/2 l vývaru ze zvěřiny, stroužek česneku, 1 hřebíček, špetka muškátového oříšku, bobkový list, tymián, mletý pepř;, Omáčka:, 34 PL zaječí krve (může však být i hovězí nebo vepřová), jemně mletá zaječí játra, 12 kaparů.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zaječí stehna po burgundsku

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 250 g šalotky, 500 g mrkve, 1 svazek tvmiánu, 4 zaječí stehna, sůl, pepř, 1 lžíce oleje, 20 g másla, 40 g slaniny, 500 ml suchého červeného vína, 2 lžičky solamylu
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Zajíc na černo

Potřebné ingredience: maso ze zajíce (může být jenom zaječí předek), 1,5 l vody, 12 cibule, 6 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, 1 bobkový list, špetka tymiánu, lžička soli, 4 lžíce strouhaného perníku, 5 dkg nakrájených rozinek, 5 dkg nakrájených mandlí, citronová šťáva, cukr a 2 lžíce tuku a 2 lžíce hladké mouky na tmavší jíšku.
Číst celý recept na: www.az-recepty.cz/za... >>>

Zajíc v polévce

Potřebné ingredience: sůl, 1 ks bobkový list, 100 g čerstvé houby, 60 g slanina, 2,5 l voda, mletý černý pepř, 400 g zaječí maso, majoránka, 1/2 dl kysaná smetana, 1 lžíce mouka, 30 g sádlo, 1 dl červené víno, 100 g šalotka, 2 ks mrkev, 1 ks petržel
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/za... >>>

Sekaná ze zaječího masa (pro Váhy)

Potřebné ingredience: 400 g masa z kýt i předku zajíce, 200 g prorostlého bůčku, 1 houska nebo rohlík, 100 ml červeného vína, 60 g slaniny, 1 středně velká cibule, 34 stroužky česneku, 1 vejce, 1 PL polohrubé mouky, sůl, několik zrnek celého pepře a jalovčinek, tymián, oregano, sádlo na formu, 23 povařené karotky, zelené části pórku.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Další recepty v kategorii Recepty, které obsahují: Zaječí maso >>>

Recepty pro vás

Na těchto stránkách vám nabízíme přehledy a vyhledávání těch nejlepších receptů z českého internetu. Najdete tu recepty vhodné pro každodenní stravování i pro sváteční příležitosti. Nechybějí recepty zaměřené na zdravý životní styl, recepty pro speciální roční období, jako jsou třeba Vánoce nebo Velikonoce, či recepty na sladkosti a jiné pochutiny. Vyhledávat zde můžete nejen procházením jednotlivých kategorií, ale také prostřednictvím formuláře vlevo nahoře. Zde můžete zadat slova, které má obsahovat název receptu, nebo ingredience, které doma máte - a my vám najdeme recepty, které tyto ingredience používají. (Pokud mezi slovy použijete znak +, najdeme recepty, které obsahují obě slova, pokud čárku, pak najdeme ty, které obsahují aspoň jedno ze slov.) Přejeme vám příjemné vaření a dobrou chuť.


©2010-2024 NajduRecept.cz; recepty © příslušní autoři a vydavatelé
Provozovatel: Bispiral, s.r.o. | O vydavateli | Pravidla webu NajduRecept.cz a ochrana soukromí