Hledat v názvu receptu

Hledat v ingrediencích

Recepty: Speciální polévky

Vasil Ivanovič Boršč

Potřebné ingredience: 1 bobkový list, sůl, pepř, 5 6 zrnek čemého pepře, 500 g hovězího masa, 2 velké mrkve, 1 pórek, 500 g bílého zelí, 500 g červené řepy, 2 lžíce červeného vinného octa, 1 svazek petrželky, 4 lžičky jogurtu
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Polský šťovíkový boršč

Potřebné ingredience: vepřové maso, brambory, šťovík, máslo, smetana, vejce, pepř , sůl,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Boršč červený (R)

Potřebné ingredience: vývar hovězí, drůbeží, červená řepa, citron, sůl, pepř,
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Boršč II.

Potřebné ingredience: hovězí maso, cibule, červené zelí (ve sklenici), červena řepa (ve sklenici), mrkev, celer, petržel, 2 nožičky klobásy (ne párek), kysaná smetana, bobkový list, pepř celý, nové koření
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Studený litevský boršč

Potřebné ingredience: 0,5 l kefíru, 1 dl sladké smetany, 250 g nakládané červené řepy, 1 okurka, 2 lžíce sekané pažitky, 2 lžíce sekaného kopru, špetka cukru, 2 vejce natvrdo, sůl, vařené brambory
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Boršč s kuřecím masem

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 2 kuřecí řízky (krůtí maso), 100 g kuřecího salámu v celku, 1 lžička sladké papriky, olej, 1 cibule, 1 červená řepa syrová, 1 bobkový list, 1 lžíce octa, kuřecí vývar, čerstvá kořenová zelenina (1/4 celeru, 1 petržel, 1 mrkev), hlávkové zelí (asi 1/4 menší hlávky) a brambory.
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>

Boršč

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 100 g sterilovaná červená řepa, sůl, 400 g hovězí maso, 30 g tuk, 150 g kysané zelí, 6 8 ks rajče, 125 ml zakysaná smetana, 4 6 ks brambory, 200 g kořenová zelenina, 1 ks cibule
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/bo... >>>

Boršč od Tefalu

Potřebné ingredience: 800 g hovězího masa (ramínko, oháňka), 200 g uzeného vepřového hrudí, 1 bílé zelí, 4 mrkve, 2 cibule, 1 fenyklová bulva, 1 červená řepa, 1 malá konzerva rajského pyré, sůl, pepř, kysaná smetana
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Boršč ála Rudé právo

Potřebné ingredience: 200 g přední­ho hovězího masa bez kos­tí, sůl, kousek mrkve a celeru, 1 cibule, 3 lží­ce rajčatového protlaku (nebo kečupu), 12 brambory, 1 lží­ce hladké mouky, kousek va­řené nebo sterilované čer­vené řepy, kousek bujóno­vé kostky, kousek klobásy, špetka cukru, ocet, mletý pepř, bobkovy list, kysaná smetana.
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Jemný boršč

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 100 g zelí, 100 g zelených fazolek, 2 papriky, 2 rajčata, 200 g cukety, 1 a 1/2 l hovězího vývaru, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 1 hrnek mléka, 3 lžíce strouhaného sýru, pepř, sůl, petrželka
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>

Červený boršč na kyselo - židovská kuchyně

Potřebné ingredience: 3 kg řepy, 5 l vody, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, sůl, cukr, 3 stroužky česneku (může být i víc, podle chuti)
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Boršč se sýrem

Potřebné ingredience: 100 g zelí, 100 g zelených fazolek, 2 papriky, 2 rajčata, 200 g cukety, 1 a 1/2 l hovězího vývaru, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 1 hrnek mléka, 3 lžíce strouhaného sýru, pepř, sůl, petrželka
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Boršč

Potřebné ingredience: 5O dkg červené řepy, 20 dkg brambor, sůl, křen, cukr, 2 vařené vejce, naťovou cibuli, okurku, ocet, kysanou smetanu.
Číst celý recept na: www.dobrerecepty.cz/... >>>

Arašídová polévka

Potřebné ingredience: 1 lžička kari koření, sůl, 100 g arašídová pasta, 0,25 l smetana, 700 ml vývar drůbeží, mletý černý pepř, 4 ks žloutek, pažitka
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/ar... >>>

Arašídová polévka

Potřebné ingredience: Dvě střední cibule, dvě střední papriky (kapie), jedna konzerva (400 g) loupaných rajčat (ve vlastní šťávě, na kostky, tři větší mrkve (V originálu jedna velká mrkev a jedna sladká brambora - v čechach se asi nesežene), tři stroužky česneku, 250 g Arašídového másla (k sehnání často ve zdravé výživě), půl lžičky mletého pepře, půl lžičky mletého chilli, nebo podle chuti, sůl
Číst celý recept na: www.recepty.cz/recep... >>>

Boršč II.

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 250 g masa (1/3 hovězího, 1/3 vepřového, 1/3 uzeného) · sůl, 100 g kořenové zeleniny · 100 g červené řepy · 40 g sádla, 2 rajčata · 4 lžíce rajského protlaku · 20 g hladké mouky · 200 g brambor · 100 g bílého hlávkového zelí · 1 bobkový list, mletý černý pepř · zakysaná smetana, pažitka
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>

Polský boršč

Potřebné ingredience: 250 g maso vepřové, 1 ks česnek, 200 g červená řepa, 60 g celer, 60 g petržel, 125 ml kysaná smetana, sůl, chlebové kůrky, 80 g mrkev
Číst celý recept na: recepty.vareni.cz/po... >>>

Boršč s mletým masem

Recept s fotografií.Potřebné ingredience: 350 g mletého masa - mix, sůl dle potřeby, 2 větší bobkové listy,4 kuličky nového koření,10 kuliček celého pepře, 1/2 cibule, 250 g bílého zelí, 100 g kořenové zeleniny - mrkev, celer, petržel, 1 rajče nebo lžíce rajčatového protlaku, 200 g červené řepy nebo sterilované, 200 g brambor, 30 g uzené slaniny, 2,5 lžičky mleté sladké papriky, 60 g hladké mouky, 1 dl sladké smetany, citronová šťáva, trošku cukru- dle potřeby, polévkové koření - maggi dle potřeby na dochucení, možno i 1 kostku masoxu. . Poměry ingrediencí není třeba úplně přesně dodržet, přidávám bez vážení.
Číst celý recept na: www.toprecepty.cz/re... >>>

Boršč opět jinak

Potřebné ingredience: 500g různých druhů masa, např. vepřové, hovězí, drůbeží apod., 300g červené řepy, 200g čerstvého zelí, 2 cibule, 1 mrkev, petržel, 100g rajčat (lze nahradit rajským protlakem), 1 lžíce cukru, 1 lžíce octa, 2 lžíce sádla, několik zrnek pepře, 3 bobkové listy, sůl, 1/2l smetany
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Bezmasý boršč z Ruska (Veg.).

Potřebné ingredience: 1 svazek menší červené řepy, spařené a oloupané, 34 oloupané syrové brambory, 1 očištěná mrkev, kousek zelené části celeru, nebo stonek řapíkatého celeru, 12 rajčata, sůl a pepř, hřebíček, bobkový list, kyselá smetana, 1.5l vývaru z hub, 200g oloupané tykve na kostky nakrájené, 5075g pažitky i zmražené
Číst celý recept na: www.labuznik.com/rec... >>>

Další recepty v kategorii Recepty: Speciální polévky >>>

Polévky


Říká se, že polévka je grunt (základ) a maso je špunt. Ať už jste zastánci tohoto tvrzení, nebo nikoli, máme tu pro vás přehled mnoha receptů na polévky. Jsou to polévky jak tradiční, tak i méně obvyklé, například ovocné nebo studené. A věříme, že díky těmto receptům třeba začne jíst - nebo aspoň ochutnávat - polévky i ten, kdo se jim dosud vyhýbal. Třeba proto, že zatím nenarazil na ty správné recepty.

Recepty pro vás

Na těchto stránkách vám nabízíme přehledy a vyhledávání těch nejlepších receptů z českého internetu. Najdete tu recepty vhodné pro každodenní stravování i pro sváteční příležitosti. Nechybějí recepty zaměřené na zdravý životní styl, recepty pro speciální roční období, jako jsou třeba Vánoce nebo Velikonoce, či recepty na sladkosti a jiné pochutiny. Vyhledávat zde můžete nejen procházením jednotlivých kategorií, ale také prostřednictvím formuláře vlevo nahoře. Zde můžete zadat slova, které má obsahovat název receptu, nebo ingredience, které doma máte - a my vám najdeme recepty, které tyto ingredience používají. (Pokud mezi slovy použijete znak +, najdeme recepty, které obsahují obě slova, pokud čárku, pak najdeme ty, které obsahují aspoň jedno ze slov.) Přejeme vám příjemné vaření a dobrou chuť.


©2010-2024 NajduRecept.cz; recepty © příslušní autoři a vydavatelé
Provozovatel: Bispiral, s.r.o. | O vydavateli | Pravidla webu NajduRecept.cz a ochrana soukromí